Jag ger upp...

Hate to say this men jag ger verkligen upp nu. Kommer aldrig få biljetter till den där galan. Känns helt hopplöst. Aja får väl typ gå på sf:s tröstgala där inga kändisar kommer. Men men...thats life, e man inte kändis så e man ingen.

Måste bara...




...få med den här bilden..morgonen innan jag "sprang ut".
Så nu e det sovtajm!

Just dance!

Älskar det låten, går lite sisådär ofta på NRJ!!!! Har verkligen inte tröttnat på den, hoppas verkligen den blir värsta sommarplågan för det blir väl snarare sommarnjutning om man inte plågas eller hur?

Lady Gaga - Just dance

Ringde in på Jukeboxen imorse, hann säga godmorgon, de svarade hej sara! (hur i hela världen kunde de känna igen min röst där??) guuu vad jag älsar NRJ

mer bloggning senare...

nu ska all min energy gå åt att försöka få biljetter till galapremiären av Mamma Mia! Vill verkligen dit!!!!!!!
Om någon känner ngn som kan fixa det blir jag evigt tacksam!

NRJ på Gotland

Nrj ska ju ha ett party på Gotland när jag kommer vara där, frågan e bara om man kommer in, brukar ju vara 20 års gräns, vill vill vill verkligen in på festen...
ne nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta mig framför tvn i någon timma, ska bli jätteskönt.
Övningskörde by the way idag, gick rätt bra, ska försöka få en tid på fredag morgon att köra upp...önska mig lycka till! (alltså med att få tiden..)
 =)


Hemskaste i år!

Igår var jag hos farbror doktorn, de gjorde ne gastroskopi på mig, det var helt vidrigt och hemskt!
Först sprejade de mig i svaljet med en vidrig sprej, sen dog min tunga och det var helt omöjligt att svälja. Sen fick jag lägga mig på sidan och jag svär de körde ner världens största och tjockaste slang ner i halsen på mig, gjorde såååå ont, särskilt i magen...de kom fram till att jag inte hade cancer....bra där! jag visste inte ens att de kollade efter cancer!

Sen var jag i och för sig i Kista centrum och åt mat och sedan på bio och såg "the incredible hulk" med Leena, det var hur trevligt som helst. och filmen var jätte bra..
jag har alltid varit svag för såna superhjältefilmer..

bästa repliken i hela filmen : Any last words?
                                                 Hulk! SMASH!


HAHA


Studenten



Tog ju studenten för inte så länge sen, här är iallafall en bild på mig. (och Pingu som hänger runt min hals, med en studentmössa på sig han med!)

Jag ska ...

Jag ska till Gotland! Yeay, eller har vetat om det ett tag nu men jag och Henke pratade om det idag lite granna, ska bli så himla mysigt. Aldrig varit där, tydligen tar det bara tre timmar med båt från nynäshamn, trodde verkligen det skulle ta mycket längre tid.
Datorn hänkar på ner dit skulle jag tro, antingen min eller Henkes, så även om det inte blir uppdateringar varje dag beroende på om vi kommer i kontakt med internet så kan jag skriva varje dag för att sedan få ner det i bloggen.

Uppdatering  med bilder kommer strax


Nytt jobb

Inte skrivit så mycket senaste veckan, beror mest på att jag fått ett nytt jobb. Jobbar på ett servicehus som vårdbiträde..känn på den ni!
Är jätte häftigt att se personalen där ge allt för att gamlingarna ska få det lite bättre och må bra. Är det någon i samhället som borde tjäna bra med pengar så är det dom. Inte någon som fixar och fipplar lite med en dator. Det är ju dom som tar hand om folket som gör det värdefullaste jobbet verkligen.
Första och andra dagen var det väldigt jobbigt, fick verkligen kämpa emot för att inte börja grina där inne, folk är så hjälplösa helt enkelt.
Nog om detta, ska inte bli alltför blödig.

Roligt att se att det börjar komma in lite kommentarer på bloggen, me appreciate.

Att göra!

  1. Ringa det där jävla företaget som tvingade på mig en pernumeration när jag endast ville ha ett gratis provexemplar vilket de lovade i annonsen, stod ingestans om att man förbinder sig m.m. (idioter!)
  2. Fixa CSN papper och kopiera samt skicka in.
  3. Skaffa en ny kalender, för den jag har nu går ut snart och massor med skolsaker står med och det vill jag inte.
  4. Boka ny uppkörning, för den idag gick åt helvete.
  5. Fippla med stipendie ansökningar...need money!
  6. och en massa annat som jag skulle behöva ca ett år att skriva ned.

NRJ again...

Har jag sagt att jag gillar NRJ!?
I morse när jag lyssnade så var det ju en  tävling där man kunde vinna Jay Z biljetter, jag ringde men blev tyvärr bara samtal nummer 4 sedan efter 20 sekunder hade de tydligen lyckats få fram samtal 21...yeah right?! de ville säkert bara inte ge mig dem. Men så skulle tjejen som kom fram svara på frågor angående Jay Z och jag menar vem kan något om Jay Z så frågorna var ju sjukt lätta, ex: Jay Z har sålt över 50 miljoner album. Hur många album har Jay Z sålt? Jag menar hur fan kan man svara fel på det? Hon hade ju fattat galoppen gällandes de två frågorna innan. Så hur som helst så efter att hon fått en massa chanser så åkte hon ut (haha). Och de sa vi tar in nästa samtal...gissa vem som ringde som nästa samtal om inte jag?!
Yes! Jag vann biljetter till konserten på torsdag (yeay) plus att jag vann kläder fr www.rocawear.com vilket är Jay Z:s eget klädmärke...coolt?!
Aja ska äta nu...
Skriv gärna kommentarer!

Korv

Var nyss påväg hem till pojkvännen och hade med mig falukorv. En hund på ca 30 meters avstånd börjar hoppa och skutta hysteriskt. Hundägaren (+hunden) är påväg mot mig och hunden gör verkligen helt hysteriska anfall mot mig...hundägaren blänger surt...

Bättringsvägen

Jupp, min "bältros" håller på å försvinna..yeay!
Har också fått jobb, på ett servicehus i Dalen. Kommer jobba sjukt mycket där, men bra med erfarenhet och så. Jag menar läser man jobb annonser i tidningen står det alltid vi söker folk med erfarenhet, men det är ju svårt och skaffa erfarenhet om man inte får jobb eftersom man inte har erfarenhet, ja ni förstår säkert...
Så nu ska jag hem till min älskling och ja, kanske kolla på Roswell! :P

NRJ JUKEBOX

Japp, jag var med NRJ jukebox och fick som "tack" biobiljetter! TACK NAVID!! Han är verkligen ärligt trevligast av alla där, alltid jätteroligt att prata med honom, dock tycker han säkert jag e ngt freak för att jag ringer typ hela tiden..vet ni? de har ju ändrat telefonnumret till NRJ till ett gratis nummer, hur najs e inte det!?!??!

Bältros

Hej hej,
idag ringde jag vårdcentralen pga svåra smärtor i sidan där ett märke uppkommit, kliat under flera dagar och smärtat kring hela området. Telefonisten sa något om bältros och självklart googlade jag det och fick se hemska bilder på svarta blåsor...hjälp! Fick en tid en timme senare, har aldrig fått en tid så snabbt. helt sjukt och självklart blir man ju orolig. Hur som helst så gick jag ner och doktorn bekräftade att det var bältros men lyckligtvis att det inte spridit sig så jag behöver nog inte oroa mig över blåsor...tror jag?!
Har fått medecin att ta två stycken tre ggr om dagen i sju dagar. Jag får heller inte utsättas för psykisk eller fysik påfrestning, näenäe jag ska bara typ köra upp på måndag och lektionerna går åt skogen!

Lyssnar på NRJ i väntan på något roligt så man kan ringa in, bästa låtarna som går nu är nya med Chris Brown - vet inte riktigt vad den heter, Madonnas nya samt Lady Gaga-Just dance!

Skriver mer snart...


Busy day

Så, ännu en ny dag...
synd att det fina vädret försvann fast det ska bli lite skönt med lite svalare omgivning.
Ska ta en dusch nu och dränka mig i herbal essences...^^
Sedan blir det provsmakning på synovate, nice att man tjänar pengar på provsmakning, det borde verkligen bli mitt framtida yrke!
och efter det ska jag till de lite fiiinare områdena i Stockholm, Berwaldhallen, gålöfstiftelsen som givit mig stipendie...undra hur mycket...mycket mycket spännande.
Men känner jag mig själv rätt kommer jag aldrig hitta...bra va?
Så mer om det senare, off to the dusch it is!

Vad händer idag (alla?!) läsare =)

I'm back!

Hej!
Bloggen har inte funkat alls idag. I alla fall inte att lägga in inlägg.
En ny dator är oxå köpt, den ska få en fin bild på sig snart den med men inte idag.
Från och med idag blir det uppdateringar var dag.

Här kommer en bild på plattan jag fick hem idag från NRJ (vinner där ofta =) )


RSS 2.0