Om jag försvinner...

Om lilla jag någonsin försvinner, då vill jag att ni lovar att aldrig! sluta leta efter mig, eller leta efter mig tills ni hittar mig och tro inte på några brev om att jag inte vill bli letad efter. Jag förstår verkligen inte hur något kan vara så grym, och jag fattar heller inte hur morsan kan ha bott en trappa upp och inte förstått eller märkt något. Det verkar ju ganska skumt.

Stackars stackars flicka jag känner sådant medlidande, 24 år av hennes liv har berövats henne, och ja antagligen 24 år till för att orka bearbeta allt detta!

Fan det här gick ju bra!

Det gick ju väldigt bra det här med att blogga, med tanke på att jag inte skrivit något de senaste två tre veckorna. Inte bra Sara!
Jag ska försöka bättra mig nu när jag inte har lika mycket i skolan, eller vem fan ljuger jag för? jag har ju fortfarande skitmycket i skolan. hur som helst... jag ska ner till malmö nästa vecka! tandläkarutbildning prov och intervjubaserat, jag vill inte bli tandläkare menmen, får se om jag kommer in.
Vill ju hellre bli läkare, men jag pallar verkligen inte plugga utomlands.

Kollade in MUF.se idag men det var för mycket tjafs att läsa igenom och så måste man betala för att bli medlem. Jag är inte snål, jag bara orkar inte helt enkelt.

Skolan får fan alla att bli heeelt slutkörda. Ska det verkligen vara så?

Malmö högskola
http://www.klemtab.com/images/projects/malmo_hogskola_01.jpg
Bild på min EVENTUELLT framtida skola.

Sweeney Todd

Såg Sweeney Todd i lördags och jag har nonstop sedan dess haft låtar fr filmen på hjärnan.
Ni som sett filmen får gärna kommentera den.

Jag tyckte den var helt underbar, men sen är jag som sagt lite partisk då Johnny Depp och Helena Bonham Carter är två av mina favoritskådespelare.



bilden e tagen fr google.com (bilder)

Toodeloo!

Roligt att man kan underhålla andra

Gick ner till ica för att köpa bröd o så till frukost. Går förbi två tjejer, o enda tjejen börjar fnittra som bara den. Väntar på nybakat bröd så jag strövar runt i butiken en bra stund o varenda gång jag går förbi dom så börjar hon enda tjejen att fnittra. Till slut ställde jag mig vid ett filmställ o försökte få tiden att gå. Då säger tjejen som tydligen kunnat hålla sig för skratt att min luva på min jacka står upp. Jag försöker fixa till den utan framgång o då kommer hon fram och hjälper mig. Under hela tiden står andra tjejen med ryggen mot mig o skrattar sönder sig.

Roligt att kunna underhålla fjortisar. För jag såg inte alls ngt roligt med det hela.

Tragiskt förresten det där med att tjejer filmar när de misshandlar en annan tjej o sätter upp på youtube.  Jag menar e dom så dumma att dom tror att dom kan komma undan med det hela....?!

http://youtube.com/watch?v=Hku-MZ2lh54

kolla in en av de videor de satt in på internet.

Aja ska plugga kemi nu, tänk bara hur världen har blivit!? Det är bara helt stört...

IPOD Touch

Yep, you heard me, fick en Ipod Touch igår, 16 gb
eller fick o fick, fick köpa för en krona, men hade bara en femma så jag köpte den för fem, snacka om bra affär, ok den e lite trasig på skärmen, men inte så det märks.
me like it me like it me like like like it!!! :D

Biologin gick ju fan åt helvete men nu kan man inte oroa sig över den längre, nu e det ju kemi som gäller...nice va?

kollektiv skolkning fr min klass på engelskan imorn, ingen ska gå å köra redovisning,,,,lyckat!

skriva mer sen

pok

Mitt blogg alias: Kentsahara

I birst på något annat alias på hemsidor och så fick det bli Kentsahara, det är inte direkt så att jag gillar det eller så, men det känns naturligt att ha det som en signatur eftersom jag älskar/-ade -(inte lika high på dom längre) Kent, och att mina päron tyckte min humor var lika torr som Sahara, så där har ni det...dock är det inget jag kallas eller så...

Ledsen över att jag missar min favorit läkare på tv just nu, men biologin kallar...får försöka hitta avsnittet på internet ngngång då tv4 vägrar visa repris...*snyft*

xoxo
you know you love me (tihi, jag bara älskar Kirsten Bell som är talar rösten i Gossip Girl)

Image:Kristen Bell-D.jpg


Kommentaren ägde..

Vi hade religionlektion idag efter lunch. På lektionen diskuterades Judendomen. Läraren förklarade förklarade genom att använda en kille i klassen som typexempel....tror ni inte att min tjejkompis (dessutom blond) skriker rakt ut i klassrummet: Vah!? ÄR DU JUDE!?!?!

No offense to her men det va bara så kul så ja va tvungen o berätta det för alla andra, liksom så typiskt henne...hehe

Hittade finaste kläderna på en hemsida... www.asos.com (REKOMMENDERAS!!)
När jag blitt rik på lotter eller på blogg ska ja fan handla upp alla mina pengar där...

puss

Jag

521584-1

Ungern!!

Jag börjar förstå...

Datorn fuckar hela tiden, så fort jag trycker på  saker så kommer det upp en ruta där det står att sidan inte är giltig längre o så får man starta om hela skiten, ungefär det jag har hållt på med senaste tio minutrarna.
Bra dator annars.
inte min, min älsklings dator, stackarn, jag har pratkist taget snott det, jag har inte låtit honom använda den på evigheter.
men allt för ledsen kanske han inte e, jag älskar ju honom.

love you too


RSS 2.0