Kolla vad dåligt det blir!

Här har man lovat sig själv att blogga jätteofta, sen börjar man jobba och åka till Gotland (Gottishland) och sedan jobba lite mer och helt plötsligt har jättelång tid gått utan att man ens kollat mailen, (70 olästa!?).
Det som känns lite jobbigt (ja, det finns jobbiga sidor med bloggande..hah sidor..) det är bilder. Jag tycker det är jättekrångligt att ladda upp bilder, jag menar, har man skrivit en text och sen vill få in en bild så försvinner hela texten...m.m. Krågel! Därför det är så dåligt med bilder.

Nu är min kära lilla ponny (haft låten på hjärnan hela dagen) men pojkvän (!) på väg å hämta dexter för det är vad vi ska se närmsta timman. Eller iallafall tills jag ska lägga mig. Jag tycker att dexter är läskigt. Schh don´t tell anyone!

Iväg och hämta min lilla pingu nu...

..o där kom min kära lilla ponny hem ska se dexter nu!

Jag borde skämmas!

Jag skäms. Har inte skrivit någonting i bloggen på över en vecka. Hemskt! Men jag har jobbat, stenhårt! Det är inget lallarjobb att vara vårdbiträde. Det är krävande och tungt. Både fysiskt och psykiskt. Det är ju inte direkt så att man förblir oberörd när någon gamling ser så hjälplös ut och man vet att han/hon inte har någon alls som kommer och hälsar på. Helt ensamna! Det är vad de är! Folk som jobbar där gör ju verkligen ett viktigt jobb och ändå så är de just vårdbiträden och undersköterskor som tjänar minst här i samhället. Det är verkligen ett skitjobb, bokstavligt talat, men det är det jobb som förtjänar mest uppskattning enligt mig. Jag säger verkligen inte detta för att jag jobbar där, utan för at jag verkligen tycker det. Jag menar, när jag blir gammal så skiter väl jag i en dataingenjör, eller en chefsredaktör på någon fantastisk tidning. För mig kommer arbetarna inom vården och den sociala sektorn vara de som betyder något. Men ja, det är tragiskt, precis som den där reklamen på tv, teknikprylar har tydligen mer betydelse människor.

AHHHH

Jag vann en goodiebag! Från Rebecca som skriver bloggen fallaway.blogg.se. Jätteglad är vad jag e!!!!
Hinner knappt skriva ngt när jag jobbar. Helt utmattad e det man blir.

Ska kanske ut på restaurang med min älskling. Han ville bjuda mig för att jag klarade uppkörningen i förrigår. Kommer bild på körkortet när jag får hem det ^^

Skriva mer sen, lugn stund framför tv nu.

RSS 2.0