Hush hush..

Hejsan,
idag var en rätt intressant dag, med solen skinande imorse gick jag ut med tanken på en varm och skön dag, men kroppen fick sig en smärre chock när den hemska höstkylan smög sig på..brr..fast i solen var det ändå rätt okey.

Idag var jag på Kongl. biblioteket i humlegården, första gången där, så gick såklart fel och hittade en speciell lässal där jag inte alls fick vara, lite smått generead fick jag direktiv ner till entrén där det bredvid fanns EN STOOOOR lässal tydligt skyltad och där jag satte mig. Rätt mörkt var det med en lampa på varje bord som lös rakt ner och gjorde att vår fina glansiga histologibok bländade mig, men efter mycket om och men så gick det rätt bra och plugga.
Sötaste Anna kom en timme senare och gjorde mig sällskap och lite senare på dagen kom vår fina lilla dinosaur också och satte sig hos oss. Så duktiga vi var, alla tycker jag förtjänar en stoooor guldstjärna =D

Jag och Anna hamnade på donken (suck), vi delar tydligen en stor kärlek till skräpmat, men till mitt försvar har jag att jag tränade spinning senare på kvällen på SATS, de är ju så snälla att just nu passande till att jag är här erbjuda en veckas gratis träning. Får se hur bra jag utnyttjar detta.

Nej, nu ska jag sätta mig och kolla igenom det jag lärt mig idag i histologi, som dinosauren så snällt konstaterade att vi lär oss något nytt varje dag...efter en stunds tystnad tillade hon: hoppas jag...

Lyssna på: Happy together - The Turtels
Får mig att le iallafall.

Hmm?

Sitter och lyssnar på Magnus Uggla, mest för att enligt Aftonbladet så vill inte Magnus Uggla ha sin musik på Spotify, tänkte utnyttja att hans musik fortfarande finns kvar där. =P

Idag var jag på KTH och satt på deras quiet study room (eller reading room kanske det hette), på engelska stod det till och med, satt där med Justyna. Var inte där så länge för min mage började kurra väldigt högt och ljudligt vilket Justynas mage också gjorde så vi avlägsnade oss väldigt snabbt därifrån.

På lördag blir det eventuell muterad krabbskiva, alltså kräfta för de som inte förstår, vilket jag inte gör egentligen men tydligen är det en muterad krabbskiva där man äter kräftor och häller i sig kopiösa mängder alkohol. Ska bli intressant, kan tänka mig att det kommer kännas rätt konstigt men om lilla Anna och Justyna tar sig dit också kan det bli rätt bäst! Får se om fler kan komma.

Det som är rätt roligt är att en gammal klasskompis kontaktade mig precis och berättade att han börjat på kemi på KTH, dit jag absolut vägrade att gå idag, tji fick jag tycker nog du Justyna, hehe näe nu får du allt dra dit mig för honom vill jag gärna träffa, han är den enda av mina vänner som håller med om att det är något allvarligt fel med Tyskland, fåglar som flyger uppåt och samtidigt baklänges upp i träd. Näe, det var en intressant resan vi hade till Tyskland för några år sedan.

Nu ska jag koncentrera mig på Uglla musiken --> Massa barndomsminnen =D

RSS 2.0