Bang bang my baby shot me down...

Yes, lyssnar på Nancy Sinatra just nu och ser fram emot den nya Kill Bill filmen som förhoppningsvis kommer i framtiden. Quentin Tarantino gör filmer sjukt bra, Inglorious Basterds var ju ett mästerverk.
Rätt trött, vart på Oliwa och pluggat idag, gick väl sådär med tanke på att jag var trött men någonting fastnade i min hjärna med tanke på att jag kunde svara på de spontana anatomifrågorna Katja ställde idag.
Ska lyssna på en lite gladare låt nu : Miss Li - Dancing the whole way home (Stämmer överrens med vad jag känner just nu ;))
Det här måste vara den sämsta uppsättning av blogginlägg bloggvärlden någonsin skådag, och jag måste säga det beror endast på sömnbrist, av någon konstig anledning har min kropp fått för sig att endast sova fyra timmar per natt sen om hjärnan är trött bryr sig kroppen inte om utan klockan 8 imorse en och en halvtimme innan alarmet skulle ringa låg jag vaken  och stirrade upp i taket, på tal om taket, ska nog hänga up Edward Cullen där så jag har något trevligt att titta på imorn bitti runt 7-8 tiden då jag förmodligen kommer vakna.
Jussebulle du får omnämnas här också...ehhh KOLLA DÖRREN!

RSS 2.0