Härligt!

Det började åska för ca en 20 minuter sen..o nu krystar himlen ut regn.. Det verkligen öser ner...hade inte det vart mentalt stört att gå ut i regnet nu när jag har tenta om ca fyra timmar så hade jag sprungit ut i regnet..kanske tagit en springrunda...jag älskar regn, särskilt spöregn...finns inge bättre!!!!

Nej nu ska jag återgå till pluggandet, men regnet hjälper...blev helt plöstsligt mycket mycket svalare.

Tack!!!

All nighter

Ja, så är man  vaken de konstigaste tiderna. Jag tog koffeinpiller kl 23:00 jag däckade kl 02:00 och jag vaknade en och en halvtimme senare, nu sitter jag här, lite skakig, vet inte hur tentan kommer att gå idag. Som sagt så vill läraren tydligen få oss att klara av den och att det skulle vara svårt att misslyckas, men jag kan absolut ingenting. Vet varken ut eller in gällandes detta ämne. Kanske ska ge upp läkardrömmen för just nu går det ju åt skogen. Bokstavligt talat.

Härligt att vara vaken från att det är mörkt tills det blir just. Mysigt väder ute, ganska molnigt..hur som helst nu måste jag fortsätta med pluggeriet. 

Wish me luck!!!!

/S.C.

Har jag nämnt?

ATT JAG HATAR FUCKING HISTOLOGY!?

Nej usch, har additional imorn..additional innebär att man har en tenta för att läraren ska veta om man kan något till följd av att alla småproven man haft varje vecka gått åt helvete.

Förresten..varför är killar som dom är?

Kan man inte bara va vän med en kille? Måste man va ihop då? Och om man bara vill vara ihop,  hur ska man då bara vara ihop utan att va vän. Varför kan inte jag få ha en killkompis som är min allra bästa vän men som inte är min kille och som INTE jag menar verkligen INTE vill "get into my pants"????? 

Jag orkar inte...

Ärligt

Regel nr 5: Lita aldrig på någon, de sviker dig ändå till slut. Finns inga undantag i detta fall.

Vad hände?

Igår prata vi framtidsplaner, idag har du lämnat mig? (BOKSTAVLIGT) Jag förstår ingenting.

Visste väl att den dagen skulle komma förr eller senare. 

Känns tomt. så sjukt tomt.

Ärligt

Regel nr 4: Psykologer fungerar inte, det är ingen idé att ens försöka, det enda de gör är att gräva och gräva i en person som redan innan har byggt upp en tegelmur för att inte behöva öppna sig för hjärnskrynklaren. Kuratorer är ännu värre...försök förstå.

Snälla?

Acceptera mig för den jag är och inte för den NI tror jag är eller NI  vill att jag är. Jag kan inte låtsas mer jag är den jag är och mer än så är det inte.
Vad spelar det för? Inte direkt som att NI kommer läsa det här ändå, någonsin!
Hur som helst...vem är jag? Jag vet inte. Det enda jag vet är den NI vill att jag är och den personen är jag inte.

/?

Jag blir så arg

TA MIG PÅ FUCKING ALLVAR!!!!!


Ingenting

Ingenting, jag kan inte minnas någonting...ingenting..jag kan inte känna någonting.

Ärligt

Regel nr 2: Snackar någon skit MED dig om någon annan? Då snackar personen skit OM dig med någon annan till 150%...bara att inse

Ärligt

Regel nr 1: Tvivla ALLTID på löften

Strand, Sopot, Polen


Hemma från bibliotek

Jajuste jag skrev aldrig i förra inlägget att jag var på bibliotek. Eller biblo som vi kallar det. Ska avvänja mig från det ordet.

Vädret här i Polen har vart underbart de senaste dagarna, det har vart regn och åska, jag älskar åska, blixtar och dunder, makes you feel alive...snart kommer säkert en kommentar om att jag ska hålla mig till ett språk och inte blanda svenska och engelska.

Det är inge många veckor kvar nu i skolan, den tolfte kommer min älskling, ska bli skönt att ha någon att krama på, förhoppningsvis kommer hans kompisar också..vore trevligt för min plan är att gå ut o festa och två personer ute är inte lika roligt som när man är flera personer.

Det jag pluggar nu är histologi, det ämnet är det tråkigaste ämnet som existerar, vi alla använder den boken som en godnatt saga när vi inte kan sova så tar vi fram den, redan efter två ord sover alla. Förstår inte hur lecture-läraren kan stå å föreläsa om det här utan att somna själv där framme..en gåta?
Ämnet består av vävnader och celler och olika organeller, låter faktiskt lika tråkigt som det är.

När den här kursen är avklarad kommer jag vara sjukt glad. Fast nästa år kommer physiology, som tydligen ska vara liknande. hur som helst, det är ett senare problem..

Nej nu ska jag ska jag ta och städa undan lite sen laga lite mat och sen ta tag med studierna.

VECKANS SÄMSTA : ONE TREE HILLS SISTA AVSNITT VISADES IGÅR!!!!!!!!!! 

Rubrik:

Idiotskola, med idiot människor i ett jävla IDIOTISKT LAND!
Hur fan did I end up here!?

Zaids kommentar iförrgår: Har världen gått under, Sara är snäll...

Är jag verkligen så sjukt taskig?

Grattis Justyna för du klara anatomin, är så stolt =)

Allt e fucked up...suck!

RSS 2.0